Computer Objective Questions Practice Set -42

/
17 mins read

Q1951. Periodically adding, changing and deleting file records is called file
(a) Upgrading
(b) Updating
(c) Restructuring
(d) Shuffling
(e) Renewing
Ans: (b) Periodically adding, changing and deleting file records is called updating. An update is a software file that contains fixes for problems found by other users or the software developer. Installing an update fixes the code and prevents the problems from happening on a computer.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1952. The information you put into the computer is called ___.
(a) Data
(b) Facts
(c) Files
(d) Directory
(e) None of these
Ans: (a) Computer data is information processed or stored by a computer. This information may be in the form of text documents, images, audio clips, software programs, or other types of data.Computer data may be processed by the computer’s CPU and is stored in files and folders on the computer’s hard disk.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1953. A printer is this kind of device:
(a) Word processing
(b) Input
(c) Processing
(d) Output
(e) Spreadsheet
Ans: (d) A printer is an external hardware output device that takes the electronic data stored on a computer or other device and generates a hard copy of it. It prints paper documents that includes text documents, images, or a combination of both. The two most common types of printers are inkjet and laser printers.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1954. UPS stands for
(a) Uninterrupted Power Supply
(b) United Power Solutions
(c) Uninterrupted Power Solution
(d) Uniform Power Supply
(e) None of these
Ans: (a) UPS stands for Uninterruptible Power Supply or Uninterruptible Power Source. It is a device that allows a computer to keep running for at least a short time when the primary power source is lost. It also provides protection from power surges. A UPS contains a battery that “kicks in” when the device senses a loss of power from the primary source.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1955. A Computer Cannot ‘Boot’ if it does not have the
(a) Loader
(b) Compiler
(c) Operating System
(d) Assembler
(e) Kernel
Ans: (c) A computer cannot ‘Boot’ if it does not have operating system. Operating system is the collection of system software that manages the computer hardware resources and provides the common services for the computer programs. Computers and mobile devices must have an operating system to run.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1956. The brain of any computer system is _______
(a) CPU
(b) ALU
(c) Keyboard
(d) Monitor
(e) Control unit
Ans: (a) The Central Processing Unit (CPU) is the brain of any computer system. It comprises control Unit and the Arithmetic and Logic unit of a computer system. In a computer system, all major calculations and comparisons are made inside the CPU. It controls all internal and external devices.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1957. A beam of light used to record and retrieve data on optical disk is known as _______
(a) Coloured light
(b) Polarized light
(c) Unpolarized Concentric Light
(d) Laser
(e) Electric light
Ans: (d) In optical-storage technology, a laser beam encodes digital data onto an optical, or laser, disk in the form of tiny pits arranged in concentric tracks on the disk’s surface. A low-power laser scanner is used to “read” these pits, with variations in the intensity of reflected light from the pits being converted into electric signals. This technology is used in the compact disc; CDROM (compact disc read-only memory); WORM (write-once read-many), etc.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1958. In binary language each letter of the alphabet, and each special character are made up of a unique combination of ______
(a) Eight bytes
(b) Eight characters
(c) Eight Kilobytes
(d) Two kilobytes
(e) Eight bits
Ans: (e) Binary is a base 2, 8-bit number system invented by Gottfried Leibniz where numeric values are represented by different combinations of 0 and 1, also known as OFF or ON. A binary string of eight binary digits (bits) can represent any of 256 possible values and can therefore correspond to a variety of different symbols, letters or instructions.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1959. To save an existing file with a new name or to a new location, you should use ____ command
(a) Export
(b) Save
(c) Save & replace
(d) Copy to the clipboard
(e) Save as
Ans: (e) Save As is a command in the File menu of most applications that causes a copy of the current document or image to be created. It differs from the regular Save command, which stores the data back to the file and folder it originally came from. “Save As” lets the user make a copy of the file in a different folder or make a copy with a different name.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1960. A(n) _____ program provides access to Web resources.
(a) ISP
(b) Web
(c) Browser
(d) URL
(e) HTML
Ans: (c) A web browser, or simply “browser,” is a software application for retrieving, presenting and traversing information resources on the World Wide Web. The most popular web browsers that are used today are Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Apple Safari and the Opera.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1961. Which of the following is not an input device ?
(a) Key board
(b) Touchpad
(c) Light pen
(d) Mouse
(e) VDU
Ans: (e) Monitors, commonly called as Visual Display Unit (VDU), are the main output device of a computer. VDU forms images from tiny dots, called pixels that are arranged in a rectangular form. The sharpness of the image depends upon the number of pixels.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1962. What is a firewall in computer network ?
(a) A web browsing software
(b) The physical boundary of network
(c) An operating system of computer network
(d) A system designed to increase the bandwidth
(e) None of these
Ans: (c) In computing, a firewall is a piece of hardware and/or software which functions in a networked environment to prevent some communications forbidden by the security policy, analogous to the function of firewalls in building construction. A firewall has the basic task of controlling traffic between different zones of trust.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1963. The largest unit of storage among the following is _______
(a) Kilobyte
(b) Byte
(c) Terabyte
(d) Gigabyte
(e) Megabyte
Ans: (c) The terabyte (TB) is a multiple of the unit byte for digital information. The hierarchical order of units is as follows: 8 Bits = 1 Byte; 1024 Bytes = 1 Kilobyte; 1024 Kilobytes = 1 Megabyte; 1024 Megabytes = 1 Gigabyte; 1024 Gigabytes = 1 Terabyte.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1964. What is the meaning of bandwidth in network ?
(a) Width of the transmission cable
(b) Network architecture
(c) Connected computers in network
(d) Class of IP used in network
(e) Transmission capacity of a communication
Ans: (e) In computing, bandwidth refers to the amount of data that can be transmitted in a fixed amount of time. It is the bit-rate of available or consumed information capacity expressed typically in metric multiples of bits per second. For digital devices, the bandwidth is usually expressed in bits per second (bps) or bytes per second.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1965. A file name mydocument.docx would have been created in
(a) MS Outlook
(b) MS Word
(c) MS Excel
(d) Word Perfect
(e) MS Power Point
Ans: (b) A file with the DOCX file extension is a Word Microsoft Office Open XML Format Document file. Beginning with Office 2007, the default format for saving Word documents is .docx. Older versions of Microsoft Word used the DOC file extension.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1966. Which one of the following is NOT a computer programming language ? PGDBF MANIPAL EXAM
(a) COBOL
(b) C++
(c) BASIC
(d) Java
(e) MS-Excel
Ans: (e) A programming language is a vocabulary and set of grammatical rules for instructing a computer to perform specific tasks. Examples include: BASIC, C, C++, COBOL, FORTRAN, Ada, Pascal, Java, etc. MS-Excel is a spreadsheet application developed by Microsoft for Microsoft Windows, Mac OS, and iOS.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1967. To ‘Debug’ the system means
(a) Find and install correct system
(b) Find the correct hardware
(c) Find and correct errors in system
(d) To install the operating system
(e) Find correct software
Ans: (c) Debugging is a methodical process of finding and reducing the number of bugs, or defects, in a computer program or a piece of electronic hardware, thus making it behave as expected. Debugging ranges from fixing simple errors to performing lengthy and tiresome tasks of data collection, analysis, and scheduling updates.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1968. Every computer connected to an intranet or extranet must have a distinct
(a) Brand name
(b) Firewall
(c) Proxy server
(d) Domain name
(e) IP address
Ans: (c) Proxy servers are used in intranets or extranets (a computer network that allows controlled access from outside of an organization’s intranet). Using client computers in an organization are not connected directly to the internet. These are connected to the Internet through proxy servers. Clients make a request to the proxy server which contacts the remote server, based on the requests of client computers. Proxy server, as the name applies, acts on behalf of all computers connected to the intranet or extranet.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1969. The term CRM means ______
(a) Customers Relative Meet
(b) Customer Recognition Management
(c) Customer Relationship Management
(d) Channel Root Market
(e) Customer Retention Manager
Ans: (c) CRM stands for Customer Relationship Management which is a system for managing a company’s interactions with current and future customers. It often involves using technology to organize, automate, and synchronize sales, marketing, customer service, and technical support.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1970. Which operation you will perform if you need to move a block of text ?
(a) Paste and Cut
(b) Paste and Delete
(c) Cut and Copy
(d) Copy and Paste
(e) Cut and Paste
Ans: (e) The cut and paste command is used to move a block of text from one location to the other. Cut command is used when we want to move a bit of text from one place to another in your document; Paste command deposits the text we have Cut wherever the cursor is situated.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1971. Which of the following is not a networking device ?
(a) Firewalls
(b) Linux
(c) Routers
(d) Gateways
(e) Switches
Ans: (b)
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1972. In computer system, scanner is ________ device.
(a) External memory device
(b) Keyboard type
(c) Input
(d) Printer type
(e) Output
Ans: (c) A scanner is an input device that scans documents such as photographs and pages of text. When a document
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1973. A _______ program provides access to Web resources.
(a) ISP
(b) Browser
(c) URL
(d) Web
(e) Inker
Ans: (b) Short for Web browser, a browser is a software application used to locate, retrieve and display content on the World Wide Web, including Web pages, images, video and other files. The major web browsers are Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, and Safari.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1974. _____ refers to the unauthorised copying and distribution of software.
(a) Software piracy
(b) Plagiarism
(c) Cracking
(d) Hacking
(e) Software literacy
Ans: (a) Software piracy is the illegal copying, distribution, or use of software. It applies mainly to full-function commercial software. Some common types of software piracy include counterfeit software, OEM unbundling, softlifting, hard disk loading, corporate software piracy, and Internet software piracy.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1975. The IC chip, used in computers, is made of _______
(a) Chromium
(b) Copper
(c) Iron Oxide
(d) Silicon
(e) Silica
Ans: (d) An integrated circuit (IC) is a microscopic array of electronic circuits and components diffused or implanted onto the surface of a single crystal, or chip, of semiconducting material such as silicon. It is called an integrated circuit because the components, circuits, and base material are all made together, or integrated, out of a single piece of silicon.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1976. AT&T designed its first commercial modem, specifically for converting digital computer data to analog signals for transmission across its long distance network. What is the name of the modem?
(a) Memex
(b) Telex
(c) CompuServe
(d) Bell 103 dataset
(e) Dataphone
Ans: (e) In 1960, AT&T designed its Dataphone, the first commercial modem, specifically for converting digital computer data to analog signals for transmission across its longdistance network. Outside manufacturers incorporated Bell Laboratories´ digital data sets into commercial products. The development of equalization techniques and bandwidth- conserving modulation systems improved transmission efficiency in national and global systems.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1977. Which among the following key can be used as a shortcut to rename a folder in Microsoft Windows 8 and higher versions?
(a) F4
(b) F2
(c) F6
(d) F9
(e) F11
Ans: (b) The F2 function key is used to rename a folder in Microsoft Windows-based computers. It quickly enables the user to rename the selected file or folder.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1978. Which among the following is not a mobile Operating System?
(a) Safari
(b) Bada
(c) Symbian
(d) MeeGo
(e) WebOS
Ans: (a) Bada, Symbian, MeeGo and WebOS are mobile phone/ smart phone operating systems. Safari is a web browser developed by Apple based on the WebKit engine. First released in 2003, a mobile version has been included in iOS devices since the introduction of the iPhone in 2007.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1979. To save an existing file with a new name or to a new location, the user should use ______ command.
(a) save as
(b) new file
(c) copy
(d) save and replace
(e) save
Ans: (a)
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1980. Devices, such as monitors and printers, that are connected to the computer are called
(a) Input devices
(b) Peripheral devices
(c) System devices
(d) Attachment devices
(e) Processing devices
Ans: (b)
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1981. Microsoft Word is a word processor developed by Microsoft. In MS Word Spelling Check is a feature available in which tab? mouse, keyboard, monitor, printer and scanner. There are three different types of peripherals: Input devices (mouse, keyboards); Output devices (monitors, printers); Storage (hard drives, flash drives). Ans: (d) In Microsoft Word documents, the Spell Check feature is found in the ‘Proofing’ window, located under the ‘Review’ tab. To spell-and-grammarcheck an entire document, one must click the REVIEW tab and click the Spelling & Grammar button — or just press F7. Word will go through spelling mistakes one by one and allows us to fix them.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1982. Which among the following is the smallest unit in an image in a computer screen?
(a) Pixel
(b) Unit
(c) Array
(d) Resolution
(e) Clip
Ans: (a) In digital imaging, a pixel, pel, dots, or picture element is a physical point in a raster image, or the smallest addressable element in an all points addressable display device; so it is the smallest controllable element of a picture represented on the screen. Each pixel is a sample of an original image; more samples typically provide more accurate representations of the original.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1983. BSoDs can be caused by poorly written device drivers or malfunctioning hardware, such as faulty memory, power supply issues, overheating of components, or hardware running beyond its specification limits. Which color screen is displayed when encountered a BSOD Error?
(a) Grey
(b) Red
(c) Black
(d) Blue
(e) Green
Ans: (d) Blue Screen of Death (BSoD), also known as a blue screen, is an error screen displayed on a Windows computer system after a fatal system error, also known as a system crash: when the operating system reaches a condition where it can no longer operate safely. BSoDs can be caused by poorly written device drivers or malfunctioning hardware, such as faulty memory, power supply issues, overheating of components, or hardware running beyond its specification limits.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1984. In Computer programming there is set of subroutine definitions, is scanned, it is converted into a digital format. This creates an electronic version of the document that can be viewed and edited on a computer. Ans: (a) In computer programming, an Application Programming Interface (API)is a set of subroutine definitions, protocols, and tools for building application software.APIs are sets of requirements that govern how one application can communicate and interact with another. In the simplest terms, an API allows one piece of software to interact with another piece of software.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1985. Integrated Chips or IC’s were started to be in use from which generation of Computers?
(a) 2nd Generation
(b) 1st Generation
(c) 3rd Generation
(d) 4th Generation
(e) 5th Generation
Ans: (c) The development of the integrated circuit (IC) was the hallmark of the third generation (1964-1971) of computers. The main advantage of IC is not only its small size but its superior performance and reliability than the previous circuits.Transistors were miniaturized and placed on silicon chips, called semiconductors, which drastically increased the speed and efficiency of computers.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1986. The use of combination of 1’s and 0’s is feature of which of the following type of Computer Language?
(a) PASCAL
(b) High Level Language
(c) Machine Language
(d) C
(e) COBOL
Ans: (c) Computers use the binary number system (0 and 1) to represent information. Binary information represents the most fundamental level of information stored in a computer system. Machine code or machine language is the elemental language of computers, consisting of a stream of 0’s and 1’s. They are the lowestlevel programming language and the only languages understood by computers.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1987. If you are allowing a person on the network based on the credentials to maintain the security of your network, then this act refers to the process of ____.
(a) Automation
(b) Authentication
(c) Firewall
(d) Encryption
(e) Decryption
Ans: (b) Authentication is the process of determining whether someone or something is, in fact, who or what it is declared to be. It is a process in which the credentials provided are compared to those on file in a database of authorized users’ information on a local operating system or within an authentication server. If the credentials match, the process is completed and the user is granted authorization for access.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1988. Which cloud is a cloud computing environment that uses a mix of on-premises, private cloud and third-party, public cloud services with orchestration between the two platforms and it is particularly valuable for dynamic or highly changeable workloads?
(a) Advance Cloud
(b) Dynamic Cloud
(c) Hybrid Cloud
(d) Sharing Cloud
(e) Combined Cloud
Ans: (c) Hybrid cloud is a cloud computing environment which uses a mix of on-premises, private cloud and third-party, public cloud services with orchestration between the two platforms. By allowing workloads to move between private and public clouds as computing needs and costs change, hybrid cloud gives businesses greater flexibility and more data deployment options.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1989. Which among the following is not an Object Oriented Programming Language?
(a) PASCAL
(b) Python
(c) Java
(d) C++
(e) Ruby
Ans: (a) Object-oriented programming (OOP) is a programming language model organized around objects rather than “actions” and data rather than logic. Simula was the first object- oriented programming language. Java, Python, C++, Visual Basic .NET and Ruby are the most popular OOP languages today.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1990. There is a network that can connect networks ranging from small location or area to a bigger range including public packet network and large corporate networks. That network’s enterprise allows users to share access to applications, services and other centrally located resources. Its ability for a huge geographical access has transformed networking. Which among the following is that network?
(a) CAN
(b) SAN
(c) LAN
(d) WAN
(e) MAN
Ans: (d) A Wide Area Network (WAN) is a geographically distributed private telecommunications network that interconnects multiple local area networks (LANs). Numerous WANs are constructed, including public packet networks, large corporate networks, military networks, banking networks, stock brokerage networks, and airline reservation networks.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1991. Which among the given options is IBM’s Supercomputer?
(a) SunwayTaihu Light
(b) Tihane-2
(c) Watson
(d) Shasra-T
(e) Brain
Ans: (c) Watson is an IBM supercomputer that combines artificial intelligence (AI) and sophisticated analytical software for optimal performance as a “question answering” machine. The supercomputer is named for IBM’s founder, Thomas J. Watson.The Watson supercomputer processes at a rate of 80 teraflops (trillion floatingpoint operations per second).
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1992. Which among the following is another name for a group of 4 bits?
(a) Byte
(b) Nibble
(c) Kilo Byte
(d) Mega Byte
(e) Peta Byte
Ans: (b) In computers and digital technology, a nibble is four binary digits (bits) or half of an eight-bit byte. A nibble can be conveniently represented by one hexadecimal digit. Fourbit computer architectures use groups of four bits as their fundamental unit. Such architectures were used in early microprocessors, pocket calculators and pocket computers.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1993. MS Word is a text or document editing application program that comes in the package of MS Office Suite. Which among the given options is not related with MS Word?
(a) Antivirus
(b) Page Layout
(c) Mailings
(d) Format Painter
(e) SmartArt
Ans: (b) Microsoft Word is a word processor developed by Microsoft that consists of features like page layout, mailings, format painter and smart art. It is an example of application software. Antivirus is computer software used to prevent, detect and remove malicious software. Antivirus software was originally developed to detect and remove computer viruses, hence the name.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1994. Which among the following is an important circuitry in a computer system that directs the operation of the processor?
(a) Address Bus
(b) Memory
(c) Accumulator
(d) ALU
(e) Control Unit
Ans: (e) The control unit (CU) is a component of a computer’s central processing unit (CPU) that directs the operation of the processor. It tells the computer’s memory, arithmetic/ logic unit and input and output devices on how to respond to a program’s instructions. It directs the operation of the other units by providing timing and control signals.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1995. Which among the following is a recently debated principle that Internet service providers and governments regulating the Internet should treat all data on the Internet the same, not discriminating or charging differentially by user, content, website, platform, application, type of attached equipment, or mode of communication?
(a) Net Neutrality
(b) Comcast
(c) Oblique-net
(d) Net Fraternity
(e) Fair Web
Ans: (a) Net neutrality is the principle that Internet service providers and governments regulating the Internet should treat all data on the Internet the same, not discriminating or charging differentially by user, content, website, platform, application, type of attached equipment, or mode of communication. The term was coined by Columbia University media law professor Tim Wu in 2003, as an extension of the longstanding concept of a common carrier, which was used to describe the role of telephone systems.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1996. Hard copy is a term used to describe
(a) Writing on a hard board
(b) Printed output
(c) Storing information on the hard disk
(d) A copy of the files saved in hard drive
(e) None of these
Ans: (b) A hard copy is a printed copy of information from a computer. Sometimes referred to as a printout, a hard copy is socalled because it exists as a physical object. The same information, viewed on a computer display or sent as an email attachment, is referred to as a soft copy.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1997. What is the shortcut key to create a new document?
(a) Ctrl Shift O
(b) Ctrl S
(c) Ctrl N
(d) Ctrl Shift Alt W
(e) Ctrl Q
Ans: (c) Ctrl N is the keyboard shortcut for creating a new blank document window in most programs. Normally it creates a New page or document within the program that is open. For example, while Ctrl N creates a new document in Microsoft Word, it works much the same in all application software and even in web browsers.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1998. What do.doc, .xls, .exe, etc represent in a computer system?
(a) HTML language
(b) File Extension
(c) Directory
(d) File Format
(e) Node
Ans: (b) A file extension, also known as filename extension, is a string of characters attached to a filename, usually preceded by a full stop and indicating the format of the file. For example, .doc is the extension for word documents, .xls for Excel spreadsheet, while .exe is a file extension for an executable file format.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q1999. Which among the given options does not have flash memory?
(a) Hard Disk
(b) Pen Drive
(c) Car Radio
(d) Memory Cards
(e) Memory Stick
Ans: (c) Flash memory is a memory storage device for computers and electronics. It is electronic (solid-state) non-volatile computer storage medium that can be electrically erased and reprogrammed. It is most often used in devices like pen drives, digital cameras, memory sticks, USB flash drives, hard drives, memory cards, and video games.
Computer Knowledge Question Bank for Competitve Exams
________________________________________
Q2000. Which is a feature included in Microsoft PowerPoint software that allows the user to see all the slides in a presentation at one time?
(a) Slide Master
(b) Slide Sorter
(c) Handout Master
(d) Slide Header
(e) Reading View
Ans: (b) Slide Sorter view displays all the slides in our presentation in horizontally sequenced, thumbnails. It shows a miniature of each slide in our presentation. Slide show view is helpful if we need to reorganize our slides – we can just click and drag our slides to a new location, or add sections to organize our slides into meaningful groups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Computer Objective Questions Practice Set -41

Next Story

Computer Objective Questions Practice Set -43

Latest from Blog